Joseph Joseph Index Snijplankenset - Zilver

Productnr: 26323
Joseph Joseph
Joseph Joseph Index Snijplankenset - Zilver
Actie!
Deze handige Index snijplanken set van Joseph Joseph bestaat uit vier verschillende snijplanken voor onder andere vlees, vis en groenten.
59,99
39,99

 

Beschrijving

Deze handige Index snijplanken van Joseph Joseph worden geleverd in een stijlvol opbergsysteem. De set bevat vier snijplanken, ieder met een andere kleur en een ander logo. Zo zijn de verschillende snijplanken geschikt voor het snijden van vlees, vis, gekookt eten of groenten. Het innovatieve design zorgt ervoor dat kruisbesmetting van verschillende soorten voedsel voorkomen kan worden.  

In professionele keukens is het gebruik van verschillende kleuren snijplanken voor verschillende soorten voedsel al jaren standaard. Met deze snijplanken set heeft u een handige set, die u voorziet van het gemak om hygiënisch te werken in de keuken. Ideaal voor de hobby kok die houdt van een professionele werkwijze. De snijplanken zijn voorzien van anti-slip voetjes, waardoor deze niet wegschuiven tijdens het snijden. Handig en wel zo veilig. Wij wensen u alvast veel kookplezier toe!  

De snijplanken zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. De kunststof behuizing, waarin de snijplanken opgeborgen zitten, is niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Het wordt aangeraden deze af te nemen met een vochtige doek. 


Product specificaties
Materiaal:Kunststof
Kleur:Grijs
Hoogte:23,5 cm
Breedte:33 cm
Lengte:33 cm
Diepte:8,3 cm
Vaatwasserbestendig:Ja
Serie:Index
Bijpassende artikelen:
Klantbeoordelingen
Gemiddelde waardering: 5
Mooi
Zijn mooie planken. Design is mij net te plastic feel (houder) voor 't mooie. Geeft een wat goedkoop effect. De planken blijven echter mooi en blijken duurzaam, wat lang niet van alle JJ producten gezegd kan worden.
4  Arno - Dordt   (donderdag 9 mei 2013)
snijplanken super!
deze snijplanken set zou ik een ieder aanraden!!! ze blijven super mooi,na het snijden en de vaatwasser. Bij ons is het een onmisbaar design stuk in de keuken geworden!

KOrtom helemaal TOP!!!
5  nta mulder - -   (woensdag 8 september 2010)
bestelkado.nl bestel kado cadeaus