Scarpetta Factor

Productnr: 25232
Scarpetta Factor
-20%
Een verhaal wat u op het puntje van de stoel laat zitten.
Meer info
19.95
€ 15,9415.94

Verzendkosten 1.95

Beschrijving Scarpetta Factor
Kay Scarpetta is te gast in een praatprogramma op tv waar ze spreekt over de sensationele zaak van de vermiste, doodgewaande Hannah Starr. Wanneer ze na de uitzending thuiskomt, ligt er een verdacht pakje op haar te wachten. Een bom?
Deze levensbedreigende situatie staat niet op zichzelf: Scarpetta krijgt binnen de kortste keren te maken met een beroemd acteur die van een seksueel misdrijf wordt beschuldigd en bovendien met de verdwijning van een mooie, puissant rijke vrouw, die ooit een duistere rol speelde in het leven van Scarpetta’s nichtje Lucy.

Patricia Cornwell, die ooit haar carrière begon als misdaadverslaggeefster, is een van de meest gewaardeerde thrillerauteurs ter wereld. Haar serie over Scarpetta is veelvuldig bekroond, onder meer met de Edgar Award en de Gold Dagger Award. De Scarpetta Factor is, na Scarpetta, de zeventiende Kay Scarpetta thriller: een uitzonderlijk spannende, angstaanjagende thriller over ’s werelds beroemdste patholoog-anatoom.
www.patriciacornwell.com

`Cornwell schrijft vanuit de diepe overtuiging dat de werkelijkheid de ergste nachtmerries in gruwelijkheid overtreft.' – de Volkskrant

`Met meesterhand bijeengepakt en beschreven.' – Vrij Nederland

`Van eenzame topklasse!' – Algemeen Dagblad

`Cornwell laat haar lezers op het puntje van hun stoel zitten.' – Veronica Magazine

`Volmaakt evenwicht van gevoel en verstand.' – Opzij

Productdetails:
  • Auteur Patricia Cornwell
  • Ingenaaid Boek
  • 432 pagina's
  • 1e druk
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Scarpetta Factor en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
bestelkado.nl bestel kado cadeaus