Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Black

Productnr: 142998
Cluse
Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Black
Het Minuit Rose Gold horloge van Cluse is een lust voor het oog!
Meer info
Beschikbaar in 1 uitvoering:
Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/GreyCluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Grey89.95
€ 89,9589.95

Beschrijving Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Black
Het Minuit Rose Gold horloge van Cluse maakt elke outfit helemaal compleet en bewijst dat eenvoud alles behalve saai is. Het horloge is zo mooi, dat je er de hele tijd naar zou willen blijven kijken. Niet dat dat een probleem is, want dan weet je in ieder geval zeker dat je de tijd in de gaten houdt.

Het bandje is gemaakt van leer en gaat daardoor naar je hand staan. Hierdoor zit een horloge van Cluse vrijwel altijd als gegoten. Een bijkomend voordeel is dat het bandje makkelijk afneembaar is, zodat je regelmatig kunt afwisselen qua kleuren en patronen. Het analoge uurwerk is gemaakt van Quartz en de wijzerplaat van mineraalglas. Het horloge is waterbestendig tot 3 ATM. Dat betekent dat regen en opspattend water geen probleem zijn, maar dat je er niet mee moet gaan zwemmen. 
Specificaties
Breedte:0,2 cm
Diameter:33 mm
Hoogte:7 mm
Inclusief:Gespsluiting
Kleur:Wit
Lengte:23 cm
Materiaal:Leer
Serie:Minuit Rose Gold
Weergave:analoog
Andere uitvoeringen:
Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Grey - 89.95
 
Over Cluse
logo_cluse.jpg

De horloges van Cluse staan bekend om hun gratie en stijl. De simpele ontwerpen met gekleurde bandjes en het gebruik van materialen worden alom geprezen. 'To find beauty in simplicity', dat is precies wat Cluse probeert uit te stralen. En hóe!


Bekijk het hele Cluse assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Cluse Minuit Rose Gold Horloge - White/Black en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus