GiftForYou Cadeaubon: High Tea Deluxe voor Twee

Productnr: 149024
GiftForYou
GiftForYou Cadeaubon: High Tea Deluxe voor Twee
Neem je vriendin of moeder mee voor een luxe high tea om lekker bij te praten en te genieten van al dat lekkers.
Meer info
€ 39,0039.-

Verzendkosten 1.95

Beschrijving GiftForYou Cadeaubon: High Tea Deluxe voor Twee
Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Juist, een belevenis! Belevenissen zijn niet alleen heel leuk en origineel, maar je kunt er later ook met veel plezier op terugkijken. Een gelukkig leven bestaat tenslotte uit een verzameling van mooie herinneringen. 

Wat is er nou gezelliger dan samen te genieten van een heerlijke high tea? Je kunt lekker bijpraten onder het genot van een uitgebreide high tea: taartjes, scones, koekjes, sandwiches... je kunt het zo gek niet bedenken. Je hebt de keuze uit ruim tweehonderd tearooms en restaurants in heel Nederland.

De cadeaubon zal digitaal worden verzonden en op werkdagen ontvang je de code binnen 24 uur. Let op: deze bon is maximaal één jaar geldig. 
Specificaties
Digitaal verzonden:ja
Geschikt voor:2 Personen
Andere uitvoeringen:
GiftForYou Cadeaubon: Mini High Tea voor Twee - 25.00
 
Over GiftForYou
101010/giftforyou.jpg

Met GiftForYou krijg je inzicht in de leukste belevenissen en kun je deze cadeau geven aan wie je maar wilt! Het merk biedt originele cadeaus in de categorieën Eten & Drinken, Ontspannen & Relaxen, Actief & Cultureel en Heerlijk Overnachten, voor twee! Het assortiment van GiftForYou start al vanaf € 10,-, dus ook voor de kleinere portemonnee is er altijd een leuk en passend cadeau te vinden. Je krijgt per e-mail een code om de activiteit te activeren. De ontvanger bepaalt zelf met wie hij/zij hier van wil genieten, wanneer hij/zij dat wil doen en op welke locatie.


Bekijk het hele GiftForYou assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de GiftForYou Cadeaubon: High Tea Deluxe voor Twee en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!
gadgethouse.nl bestel kado cadeaus